September 27, 2021

FDA

Amersfoort

MIJN PERSOONLIJKE TIPS OM TE BESPAREN OP EEN WEEKMENU

De laatste tijd hoor ik vanuit diverse hoeken dat men moeite heeft om een weekmenu samen te stellen. Het moet natuurlijk gezond én vriendelijk voor de portemonnee zijn. Maar hoe kun je nou maximaal besparen op jouw maaltijden? Koop je aanbiedingen, of doe je het toch anders?

Aanbiedingen hebben slechts een klein aandeel in de opbouw van een weekmenu. Althans, dat is bij mij het geval. Ik heb baat bij structuur. Duidelijkheid en een vaste planning. Als ik die voor mijn weekmenu op orde heb, kan ik veel geld besparen. Daar vertel ik je in deze blog meer over.

DE OPBOUW VAN EEN WEEKMENU
Ik doe aan intermitted fasting, dat wil zeggen dat ik nooit ontbijt. Voor mijn lunchgerechten doe ik slechts 1-2 keer per maand boodschappen. Ik eet vaak zelfgemaakte soep met beschuit voor lunch. Zo nu en dan een cracker met avocado of leftovers van de avond ervoor. In mijn weekmenu neem ik dus alleen de hoofdmaaltijden mee. Mijn weekmenu bestaat uit 5 geplande maaltijden en 2 ongeplande maaltijden.