September 27, 2021

FDA

Amersfoort

Gebruik de energievergelijker 

Al jaren ben je een trouwe klant van jouw energieleverancier. Wist je echter dat juist vaak die trouwe klanten veel geld laten liggen, dat hun energie een stuk goedkoper kan als ze overstappen naar een andere aanbieder? De energievergelijker helpt je om erachter te komen, wat in jouw situatie verstandig en het goedkoopste is. Ga vandaag nog naar de site als je op een eenvoudige manier elke maand wilt besparen op je energierekening. Elke dag dat je langer wacht kost je geld. Het is niet moeilijk, jij moet alleen die drempel over om te durven veranderen. Wees niet langer een dief van je eigen portemonnee. Voor minder geld er lekker warm bij zitten door een lager gastarief en stroom verbruiken voor minder geld, dat wil jij toch ook?  

Kies voor de energie aanbiedingen

Geld besparen op een eenvoudige manier, dat kan door de energie aanbiedingen op de voet te volgen. Wat is jouw situatie, welke aanbieder heb je nu, in welk type woning woon je? Hoeveel verbruik je nu en wat betaal je daarvoor? Enkele belangrijke gegevens om bij de hand te houden als je de energie prijzen wilt vergelijken en wilt bekijken of er momenteel een leuke aanbieding voor je bij staat. De prijzen van gas en elektriciteit variëren. Betaal jij steeds hetzelfde (te) hoge bedrag dan wordt het de hoogste tijd om hierin verandering aan te brengen. Ga naar de site om de prijzen van energie te bekijken bij de diverse aanbieders. Vergelijken loont vaak, want daardoor zie je dat je beter kunt overstappen naar een goedkopere leveranciers.