August 1, 2021

FDA

Amersfoort

WAAROM EEN KASBOEKJE BIJHOUDEN JE RIJKER MAAKT!

Elke maand vliegen de bedragen er weer uit. Nadat je inkomsten zijn gestort, dient er van alles betaald te worden. De huur, hypotheek, energie, verzekeringen, beleggen, boodschappen en dan heb je misschien ook nog nieuwe kleding of schoenen nodig. Een kasboekje kan helpen!

Het bijhouden van een kasboekje is een uitstekende manier om een overzicht te krijgen en je uitgaven in de hand te houden. Het kan je zelfs – in de ruimste zin van het woord – rijker maken. Hoe dan precies? Daar gaan we het in deze blog over hebben.

WAT IS EEN KASBOEKJE?
Het bijhouden van een kasboekje is een handige manier om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Alles word genoteerd zodat je weet hoe je er voor staat en welke geldgewoontes je kunt veranderen. Een kasboek is erg overzichtelijk en duidelijk als je financiële doelen hebt die je sneller wilt bereiken. Ook werkt het bijhouden van een kasboek motiverend en is het de stok achter de deur die je nodig hebt om meer te kunnen sparen.